Időkorlát Lejárt!

A vásárlási időkorlát lejárt a következő vásárlásánál:

Hamarosan lejár az időkorlát

jegyek vásárlási időkorlátja 01:00 percen belül lejár.
Ezután a foglat helyeket más megvásárolhatja Ön elől.

BROADWAY.HU

Ez az esemény már megrendezésre került, így jegyet már nem tudsz vásárolni rá. Ha részt vettél az eseményen, írj róla értékelést, vagy olvasd el, mások mit mondanak róla!

Szextörténetek - Hogyan lesz a tabuból öröm?


Budapest Music Center

2018. november 5. 19:00

A kiteljesedett, bensőséges szex kifogyhatatlan energia és örömforrás, a szexualitásunkról, élményeinkről és elvárásainkról való beszéd mégis tabu.

A következő HVG Extra Pszichológia Szalonban Singer Magdolna Szextörténetek című könyve kapcsán Kriston Andreával és Mester Dóra Djamilával beszélget arról, hogyan tudjuk letenni régóta cipelt „hátizsákunkat”– telve a szexualitáshoz társuló szégyennel, bűntudattal, gátlásokkal, félelmekkel, fájdalmakkal –, hogy felszabadultan tudjuk megélni és felfedezni a szexben rejlő élményeket, és valóra válthassuk eddig tán meg sem fogalmazott vágyainkat.
Az őszinte „szextörténetek” és a szexualitás professzionális fejlesztői saját magunk jobb megismeréséhez vezetnek, és segítenek kiaknázni a szexben rejlő életenergiát.

Ahogy minden Szalonunk során, itt is lehetőség nyílik majd kérdezni a szakemberektől.

Vendégek:
Kriston Andrea a Kriston Intim Torna módszer kifejlesztője, pedagógus
Mester Dóra Djamila coach, író, szexuális nevelő
Singer Magdolna író, mentálhigiénés szakember

Időpont: 2018. november 5., 19:00–20:30
Helyszín: Budapest Music Center, 1093 Mátyás u. 8.
Jegyár: 1900 Ft*
*A jegy árából 1000 Ft a helyszínen HVG Könyvekre levásárolható. Minden látogatónkat megajándékozzuk a HVG Extra Pszichológia Teszt magazin legutóbbi számával.*